Reserveren en plannen

Op een slimme manier activiteiten boeken en reserveren binnen jouw Family Entertainment Center. Of je nu één of 100 activiteiten aanbiedt, met IM-Reserveren kun je eenvoudig kleine en grote boekingen maken of tickets verkopen. De DeskManager biedt de flexibiliteit om snel te reageren op elke aanvraag.

Reserveren en plannen

Eenvoudig en intuïtief reserveringssysteem

Bij ons Family Entertainment Center kun je op een slimme en efficiënte manier activiteiten boeken en reserveren. Of je nu een breed scala aan activiteiten aanbiedt of een meer selectief aanbod hebt, met onze IM-Reserveren functie kun je gemakkelijk kleine en grote boekingen maken, evenals tickets verkopen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een bedrijfsevenement of gewoon een gezellig dagje uit, wij zorgen ervoor dat het reserveringsproces soepel verloopt.

Volledig inzicht in activiteitenbezetting

Met onze DeskManager hebben we niet alleen gedacht aan de front-office activiteiten, maar ook aan de behoeften van de back-office. Dankzij deze uitgebreide tool krijg je volledig inzicht in de bezetting van alle activiteiten die je organiseert. Dit stelt je in staat om snel en gemakkelijk de dag-, week- of maandplanning samen te stellen, met een simpele druk op de knop. Geen verrassingen meer, je weet altijd precies wat er te wachten staat.

Efficiënt plannen met één druk op de knop

Of je nu een drukke dag verwacht met veel reserveringen of een rustigere periode plant, onze DeskManager zorgt ervoor dat je overzicht houdt en efficiënt kunt werken. Je kunt de beschikbaarheid van activiteiten in realtime volgen, waardoor je snel kunt inspelen op verzoeken en wijzigingen. Bovendien kun je belangrijke gegevens en statistieken analyseren om inzicht te krijgen in het succes en de populariteit van specifieke activiteiten.

Realtime aanpassingen en snelle reacties

Daarnaast biedt onze DeskManager ook functies zoals betalingsverwerking, rapportage en klantbeheer. Met een geïntegreerd systeem dat al deze aspecten omvat, hoef je niet langer te schakelen tussen verschillende software of handmatige processen te doorlopen. Alles wat je nodig hebt om je reserverings- en planningsactiviteiten soepel te laten verlopen, is binnen handbereik.

Uitgebreide functionaliteit voor back-office taken

Kortom, met onze geavanceerde reserverings- en planningsmogelijkheden, aangedreven door onze DeskManager, kunnen zowel jij als je klanten genieten van een naadloze ervaring. Verbeter de efficiëntie van je Family Entertainment Center, verminder

Contact
Vraag een demo aan

Wij laten graag zien hoe onze oplossingen voor Family Entertainment Centers kunnen toegepast worden in jouw bedrijf.

Neem contact met ons op
InnoMeer
Helperpark 280-2
9723 ZA Groningen
info@innomeer.nl
+31-634032200
© 2023 InnoMeer. - Alle rechten voorbehouden
Illustrations by Storyset