Kartbanen timing en safety

Gespecialiseerde software voor het managen van een kartbaan. Via de IM timing & scoring kun je jouw gasten voorzien van een unieke race ervaring met nauwkeurige rondetijden een een persoonlijke score. Laat de rijders hun tijden en scores bewonderen via de TV-schermen, scoreboarden en zelfs op internet.

Kartbanen timing en safety

Beheer je kartbaan met gespecialiseerde software

Met onze gespecialiseerde software kun je jouw kartbaan efficiënt beheren. Via onze IM timing & scoring functie kun je jouw gasten voorzien van een unieke race-ervaring met nauwkeurige rondetijden en een persoonlijke score. Hiermee creëer je een spannende en competitieve sfeer, waarbij rijders kunnen genieten van het meten en vergelijken van hun prestaties. Bovendien kunnen rijders hun tijden en scores bewonderen via TV-schermen, scoreborden en zelfs op internet, waardoor ze hun prestaties kunnen delen en met anderen kunnen concurreren.

Eenvoudig te bedienen kart software voor baanmedewerkers

Onze kart software is ontworpen om eenvoudig te bedienen te zijn voor jouw baanmedewerkers. Dit stelt hen in staat zich volledig te concentreren op de baan en de veiligheid van de rijders. Met intuïtieve en gebruiksvriendelijke functies kunnen baanmedewerkers gemakkelijk de timing en scoring van de races beheren, zodat alles soepel verloopt. Hierdoor kunnen ze snel en efficiënt inspelen op de behoeften van de rijders en een naadloze race-ervaring bieden.

Verbeter de veiligheid met het track safety systeem

Als je de veiligheid van jouw kartbaan verder wilt verbeteren, bieden wij ook een track safety systeem aan. Dit systeem detecteert ongelukken en vermindert automatisch de snelheid in gevaarlijke gebieden. Hierdoor worden mogelijke botsingen en letsel voorkomen. Het track safety systeem werkt als een extra beveiligingslaag, waardoor zowel de rijders als de baanmedewerkers met een gerust hart kunnen genieten van de races. Het geeft ook een gevoel van gemoedsrust aan ouders en begeleiders die weten dat er extra maatregelen zijn genomen om de veiligheid te waarborgen.

Met onze gespecialiseerde software voor kartbanen kun je nauwkeurige timing en scoring bieden aan jouw gasten, waardoor ze een unieke race-ervaring krijgen. Daarnaast is de software eenvoudig te bedienen voor jouw baanmedewerkers, zodat zij zich kunnen concentreren op de baan en de veiligheid. Met het track safety systeem kun je de veiligheid verder verbeteren en een extra beschermingslaag bieden voor alle betrokkenen. Samen zorgen deze functies voor een boeiende en veilige kartervaring op jouw baan.

Contact
Vraag een demo aan

Wij laten graag zien hoe onze oplossingen voor Family Entertainment Centers kunnen toegepast worden in jouw bedrijf.

Neem contact met ons op
InnoMeer
Helperpark 280-2
9723 ZA Groningen
info@innomeer.nl
+31-634032200
© 2023 InnoMeer. - Alle rechten voorbehouden
Illustrations by Storyset