InnoMeer software

Strategische software modules die je overal binnen jouw bedrijf inzet. Combineer de verschillende modules en creëer 1 geïntegreerd platform. De uitdaging is om de oplossing samen te stellen die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Benieuwd hoe je dat kunt doen?

InnoMeer software
Reserveren en plannen

Reserveren en plannen

Op een slimme manier activiteiten boeken en reserveren binnen jouw Family Entertainment Center. Of je nu één of 100 activiteiten aanbiedt, met IM-Reserveren kun je eenvoudig kleine en grote boekingen maken of tickets verkopen. De DeskManager biedt de flexibiliteit om snel te reageren op elke aanvraag.

Naast alle front-office activiteiten is de DeskManager ook ontworpen voor de volledige back-office. Je krijgt inzicht in de bezetting van alle activiteiten die je organiseert. Met een druk op de knop stel je de dag-, week- of maandplanning samen. Zo weet je altijd wat er te wachten staat, geen verrassingen.

Meer informatie over reserveren en plannen

Online boeken en betalen

Online boeken en betalen

Online boeken is een uitkomst voor jou en voor jow gasten. Het online boeken is altijd bereikbaar en laat gasten zelfstandig hun uitje plannen en betalen. Real-time worden jouw beschikbare activiteiten getoond zodat de gast zijn eigen uitgebreide programma kan samenstellen. Geef de gast de optie om zijn uitje uit te breiden met diverse horeca arrangementen of andere interessante upsells.

Geen angst meer voor dubbele boekingen. De real-time verbinding tussen de online boekingstool en de back-office zorgt ervoor dat de boekingen real-time gesynchroniseerd worden.

Meer informatie over online boeken en betalen

Horeca kassa

Horeca kassa

Een geïntegreerde horeca - en reserverings kassa is de ideale oplossing voor elk leisure bedrijf. Laat je niet beperken door koppelingen tussen verschillende systemen. Met onze geïntegreerde horeca kassa werk je eenvoudig verder met de reservering van de klant. Je hebt daarmee één eenvoudige stroom vanaf de reservering tot aan de eindfactuur. Horeca heeft direct toegang tot de reservering en geboekte arrangementen.

Maak gebruik van de slimme horeca modules voor een optimale dienstverlening aan de gast. De kassa is eenvoudig uit te breiden met QR-code bestel software en handhelds. Alle modules eenvoudig te beheren vanuit dezelfde tool. Aanpassingen aan producten en prijzen zijn in 1 klap aangepast en verwerkt door het gehele systeem. Aan het eind van de dag is er direct volledig inzicht in belangrijke gegevens als de omzet en de opmaak van de kassa’s.

Meer informatie over onze horeca kassa

Membership systemen

Kiosk en membership systemen

Gast registratie en waiver ondertekenen hoeft geen lastig proces te zijn. Met de kiosk kunnen gasten zich eenvoudig vooraf of op locatie registreren voor de activiteiten van hun uitje.

Met de kiosk bouw jij eenvoudig een eigen ‘klantendatabase’ op voor jouw bedrijf. Je zorgt ervoor dat je in contact kunt blijven met jouw gasten. Daarbij kun je memberships en loyalty implementeren om meer retentie onder jouw gasten te garanderen.

Meer informatie over Kiosk en Membership systemen

Kartbanen Timing & Safety

Kartbanen timing en safety

Gespecialiseerde software voor het managen van een kartbaan. Via de IM timing & scoring kun je jouw gasten voorzien van een unieke race ervaring met nauwkeurige rondetijden een een persoonlijke score. Laat de rijders hun tijden en scores bewonderen via de TV-schermen, scoreboarden en zelfs op internet.

De kart software is gemakkelijk te bedienen voor uw baanmedewerkers die daardoor zich volledig op de baan en de veiligheid kunnen concentreren. Wilt u uw baan nog veiliger? Het track safety systeem detecteert ongelukken en vermindert snelheid in gevaarlijke gebieden.

Meer informatie over kartbanen timing en safety

Gezocht…

We ontwikkelen meer software dan we hier kunnen uitleggen. Behalve onze eigen software koppelen we ook met al bestaande systemen binnen jouw bedrijf. Heb je interesse? Neem contact met ons op voor vragen of specifieke (automatiserings)wensen. Wij hebben altijd tijd voor een goed gesprek.

Contact
Vraag een demo aan

Wij laten graag zien hoe onze oplossingen voor Family Entertainment Centers kunnen toegepast worden in jouw bedrijf.

Neem contact met ons op
InnoMeer
Helperpark 280-2
9723 ZA Groningen
info@innomeer.nl
+31-634032200
© 2023 InnoMeer. - Alle rechten voorbehouden
Illustrations by Storyset