Online boeken en betalen

Online boeken is een uitkomst voor jou en voor jow gasten. Het online boeken is altijd bereikbaar en laat gasten zelfstandig hun uitje plannen en betalen. Real-time worden jouw beschikbare activiteiten getoond zodat de gast zijn eigen uitgebreide programma kan samenstellen. Geef de gast de optie om zijn uitje uit te breiden met diverse horeca arrangementen of andere interessante upsells.

Online boeken en betalen

Gemakkelijk online boeken en betalen

Online boeken is een uitkomst voor jou en voor jouw gasten. Het biedt een eenvoudige en toegankelijke manier om activiteiten te boeken en betalingen te verrichten. Met ons online boekingssysteem kunnen gasten op elk moment van de dag zelfstandig hun uitje plannen en betalen. Dit zorgt voor een naadloze en probleemloze ervaring, waarbij gasten de controle hebben over hun reserveringen.

Volledige vrijheid om een persoonlijk programma samen te stellen

Het online boekingssysteem toont in real-time de beschikbaarheid van jouw activiteiten, waardoor gasten de mogelijkheid hebben om hun eigen uitgebreide programma samen te stellen. Ze kunnen eenvoudig de gewenste activiteiten selecteren en toevoegen aan hun reservering. Of het nu gaat om spannende attracties, workshops of andere entertainmentopties, gasten hebben de vrijheid om hun ideale dag vol plezier en avontuur te plannen.

Extra opties en upsells voor een gepersonaliseerde ervaring

Geef gasten de mogelijkheid om hun uitje nog verder uit te breiden met diverse horeca arrangementen of andere interessante upsells. Ons online boekingssysteem biedt de flexibiliteit om extra opties aan te bieden, zoals speciale maaltijden, drankjes of bijzondere ervaringen. Hiermee kunnen gasten hun uitje naar eigen wens aanpassen en een unieke ervaring creëren die volledig aansluit bij hun voorkeuren.

Geen zorgen over dubbele boekingen

Met de real-time verbinding tussen het online boekingssysteem en de back-office worden boekingen direct en automatisch gesynchroniseerd. Dit betekent dat je geen angst hoeft te hebben voor dubbele boekingen of miscommunicatie. Elk verzoek dat via het online systeem binnenkomt, wordt direct bijgewerkt in de back-office, waardoor je altijd een actueel overzicht hebt van de beschikbaarheid en reserveringen.

Door de combinatie van gemakkelijk online boeken, flexibele programma-opties en een betrouwbare synchronisatie met de back-office, biedt ons systeem een gestroomlijnde en geautomatiseerde ervaring voor zowel jou als jouw gasten. Dit resulteert in tevreden klanten die moeiteloos hun uitje kunnen plannen en betalen, en in jouw gemoedsrust, wetende dat alles soepel verloopt en dat dubbele boekingen worden voorkomen.

Contact
Vraag een demo aan

Wij laten graag zien hoe onze oplossingen voor Family Entertainment Centers kunnen toegepast worden in jouw bedrijf.

Neem contact met ons op
InnoMeer
Helperpark 280-2
9723 ZA Groningen
info@innomeer.nl
+31-634032200
© 2023 InnoMeer. - Alle rechten voorbehouden
Illustrations by Storyset