Horeca Kassa

Een geïntegreerde horeca - en reserverings kassa is de ideale oplossing voor elk leisure bedrijf. Laat je niet beperken door koppelingen tussen verschillende systemen. Met onze geïntegreerde horeca kassa werk je eenvoudig verder met de reservering van de klant. Je hebt daarmee één eenvoudige stroom vanaf de reservering tot aan de eindfactuur. Horeca heeft direct toegang tot de reservering en geboekte arrangementen.

Horeca Kassa

Vereenvoudig je bedrijfsprocessen met een geïntegreerde horeca- en reserveringskassa

Een geïntegreerde horeca- en reserveringskassa is de ideale oplossing voor elk leisure bedrijf. Je hoeft niet langer te worstelen met koppelingen tussen verschillende systemen. Met onze geïntegreerde horeca kassa kun je naadloos verder werken met de reservering van de klant. Dit creëert een eenvoudige stroom vanaf de reservering tot aan de eindfactuur. Bovendien hebben je horecamedewerkers direct toegang tot de reservering en geboekte arrangementen, waardoor ze efficiënter kunnen werken en de gasten een vlotte en gepersonaliseerde service kunnen bieden.

Slimme horeca modules voor optimale dienstverlening

Maak gebruik van onze slimme horeca modules om de dienstverlening aan je gasten te optimaliseren. De kassa is eenvoudig uit te breiden met QR-code bestel software en handhelds, waardoor je gasten zelf hun bestellingen kunnen plaatsen en het horecapersoneel direct de bestellingen ontvangt. Alle modules kunnen eenvoudig beheerd worden vanuit dezelfde tool, wat zorgt voor een geïntegreerd en efficiënt beheer van je horeca-activiteiten. Bovendien kunnen aanpassingen aan producten en prijzen met één klik worden doorgevoerd en direct verwerkt in het hele systeem, waardoor je altijd up-to-date bent met je menu en prijzen.

Direct inzicht in belangrijke gegevens en rapportage

Aan het eind van de dag wil je direct inzicht hebben in belangrijke gegevens, zoals de omzet en de opmaak van de kassa's. Onze geïntegreerde horeca kassa biedt je dit inzicht. Met één druk op de knop kun je gedetailleerde rapporten genereren en belangrijke statistieken bekijken. Je kunt de omzet per productcategorie, de best verkochte items en andere essentiële gegevens analyseren. Dit stelt je in staat om snel te reageren op veranderingen, trends te identificeren en je bedrijfsstrategieën te optimaliseren.

Met onze geïntegreerde horeca- en reserveringskassa kun je je bedrijfsprocessen vereenvoudigen, je gastenservice verbeteren en efficiënter werken. Je hebt één geïntegreerd systeem dat je in staat stelt om naadloos te schakelen tussen reserveringen en horeca-activiteiten. Door gebruik te maken van slimme modules kun je de gasten een optimale ervaring bieden, terwijl je tegelijkertijd je operationele processen stroomlijnt. Bovendien geeft het systeem je direct inzicht in belangrijke gegevens, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen en je bedrij

Contact
Vraag een demo aan

Wij laten graag zien hoe onze oplossingen voor Family Entertainment Centers kunnen toegepast worden in jouw bedrijf.

Neem contact met ons op
InnoMeer
Helperpark 280-2
9723 ZA Groningen
info@innomeer.nl
+31-634032200
© 2023 InnoMeer. - Alle rechten voorbehouden
Illustrations by Storyset