Kiosk en Membership systemen

Gast registratie en waiver ondertekenen hoeft geen lastig proces te zijn. Met de kiosk kunnen gasten zich eenvoudig vooraf of op locatie registreren voor de activiteiten van hun uitje.

Met de kiosk bouw jij eenvoudig een eigen ‘klantendatabase’ op voor jouw bedrijf. Je zorgt ervoor dat je in contact kunt blijven met jouw gasten. Daarbij kun je memberships en loyalty implementeren om meer retentie onder jouw gasten te garanderen.

Kiosk en Membership systemen

Vereenvoudig gastregistratie en ondertekening van waivers

Gastregistratie en het ondertekenen van waivers hoeven geen lastig proces te zijn. Met onze kiosk kunnen gasten zich eenvoudig vooraf of op locatie registreren voor de activiteiten van hun uitje. Dit zorgt voor een vlotte en efficiënte ervaring, waarbij gasten snel en gemakkelijk hun gegevens kunnen invoeren en de benodigde waivers kunnen ondertekenen. Hierdoor kun je de wachttijd minimaliseren en het incheckproces soepel laten verlopen.

Bouw een waardevolle klantendatabase op

Met behulp van de kiosk kun je eenvoudig een eigen "klantendatabase" opbouwen voor jouw bedrijf. Elke gast die zich registreert via de kiosk wordt toegevoegd aan je database, waardoor je waardevolle informatie hebt om in contact te blijven met jouw gasten. Dit stelt je in staat om gerichte marketingcampagnes te voeren, gepersonaliseerde aanbiedingen te doen en op de hoogte te blijven van hun voorkeuren en interesses. Door het opbouwen van een sterke klantendatabase vergroot je de mogelijkheden voor herhaalbezoeken en langdurige klantrelaties.

Implementeer memberships en loyalty programma's voor retentie

Met ons systeem kun je ook memberships en loyalty programma's implementeren om de retentie onder jouw gasten te garanderen. Door middel van memberships kunnen gasten profiteren van exclusieve voordelen, zoals kortingen, speciale evenementen en VIP-behandeling. Dit stimuleert herhaalbezoeken en vergroot de betrokkenheid van jouw gasten. Daarnaast kun je loyalty programma's opzetten, waarbij gasten punten kunnen verdienen voor elke activiteit die ze bij jouw bedrijf boeken. Deze punten kunnen vervolgens worden ingewisseld voor beloningen en incentives, waardoor gasten worden aangemoedigd om terug te komen en meer gebruik te maken van jouw diensten.

Met onze kiosk en membership systemen kun je gastregistratie vereenvoudigen, een waardevolle klantendatabase opbouwen en retentie onder jouw gasten stimuleren. Gasten kunnen zich moeiteloos registreren en waivers ondertekenen, waardoor je operationele processen worden gestroomlijnd. Door memberships en loyalty programma's te implementeren, versterk je de band met jouw gasten en creëer je een loyaliteitsprogramma dat ervoor zorgt dat ze steeds weer bij jou terugkomen.

Contact
Vraag een demo aan

Wij laten graag zien hoe onze oplossingen voor Family Entertainment Centers kunnen toegepast worden in jouw bedrijf.

Neem contact met ons op
InnoMeer
Helperpark 280-2
9723 ZA Groningen
info@innomeer.nl
+31-634032200
© 2023 InnoMeer. - Alle rechten voorbehouden
Illustrations by Storyset