Vacature DotNet developer

Software ontwikkelen voor de leukste sector van Nederland? Wij ontwikkelen software voor kartbanen, bowling banen, lasergames en andere leuke bedrijven. Wil jij ook betrokken zijn en meewerken aan innovatieve oplossingen voor deze leuke bedrijven? Dan zoeken wij jou!
Bij ons werken?

Bij ons werken als DotNet developer

Wij zijn een snelgroeiend technologiebedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van hoogwaardige softwareoplossingen voor de leisure en recreatie sector. Ben jij de gepassioneerde DotNet developer die wij zoeken?

Bij InnoMeer waarderen we creativiteit, zelfstandigheid en ondernemerschap. We geloven in het stimuleren van persoonlijke groei en bieden onze medewerkers veel vrijheid om hun ideeën te delen en hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Als DotNet developer bij InnoMeer kun je rekenen op een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je jouw expertise kunt benutten en nieuwe technologieën kunt verkennen.

Wat bieden wij?

Uitdagende projecten: Bij InnoMeer krijg je de mogelijkheid om te werken aan innovatieve projecten voor diverse klanten. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een maatwerkapplicatie of het verbeteren van bestaande software, elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

Ondernemerschap en zelfstandigheid: Wij geloven dat onze medewerkers het beste presteren wanneer ze verantwoordelijkheid krijgen en zelfstandig kunnen werken. Bij InnoMeer krijg je de vrijheid om je eigen beslissingen te nemen en je ideeën te implementeren.

Werken in een klein team: Bij InnoMeer werken we in een hecht team van enthousiaste professionals. Dit stelt ons in staat om nauw samen te werken, kennis te delen en van elkaar te leren. Je zult merken dat jouw bijdrage echt telt en dat je een directe impact hebt op het succes van onze projecten.

Ruimte voor persoonlijke groei: Bij InnoMeer vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen. We bieden je mogelijkheden om je vaardigheden up-to-date te houden en je carrière naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om te experimenteren met nieuwe technologieën en je expertise uit te breiden.

Wat verwachten wij van jou?

Ervaring met DotNet: We zijn op zoek naar een ervaren DotNet developer met een gedegen kennis van C# en het .NET Framework. Je hebt ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties en hebt kennis van SQL-databases.

Zelfstandigheid: Je kunt zelfstandig werken en neemt graag initiatief. Je bent in staat om technische uitdagingen aan te gaan en oplossingen te vinden.

Ondernemerschap: Bij InnoMeer verwachten we dat je proactief bent en meedenkt met de klant. Je hebt oog voor kansen en durft verantwoordelijkheid te nemen.

Communicatieve vaardigheden: Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel, zowel intern als extern. Je kunt helder en duidelijk communiceren en bent in staat om technische concept

Soliciteren?

Stuur ons een berichtje zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Contact
Vraag een demo aan

Wij laten graag zien hoe onze oplossingen voor Family Entertainment Centers kunnen toegepast worden in jouw bedrijf.

Neem contact met ons op
InnoMeer
Helperpark 280-2
9723 ZA Groningen
info@innomeer.nl
+31-634032200
© 2023 InnoMeer. - Alle rechten voorbehouden
Illustrations by Storyset