Waarom InnoMeer?

InnoMeer kijkt verder dan alleen technologie en software. Met onze ervaring en kennis van bedrijfsoptimalisatie zoeken wij samen met u naar de beste totaaloplossing voor uw bedrijf. Doe er uw voordeel mee!

Contact met ons

Stil staan is geen optie.

Hoe sneller uw omgeving verandert hoe gemakkelijker uw bedrijf daarop moet kunnen reageren. Gasten, verwachtingen en trends spelen een belangrijke rol bij uw serviceverlening en de manier waarop u hiermee omgaat. U kunt niet stil blijven staan in een wereld die continu verandert. Tevreden gasten en blije gezichten is de ambitie van uw bedrijf. En daarvoor heeft u de juiste tools nodig. InnoMeer biedt u de software en kennis die uw bedrijf ondersteunen vandaag en ook morgen.

Unieke beleving.

Uw gasten zijn op zoek naar een experience, een unieke beleving. Hun ervaring wordt grotendeels gevormd door de activiteiten en service die uw bedrijf te bieden heeft. Het verbeteren van de service is een continue zoektocht. InnoMeer biedt u software oplossingen waarmee u uw voordeel kunt doen.

De IM software is niet alleen gericht op de optimalisatie van uw bedrijf maar ook op het plezier van uw klanten. Via een online platform kunnen gasten alles vinden voor het maken van reserveringen

Bedrijfsoptimalisatie.

In deze moderne tijden wordt u binnen uw bedrijf geholpen door een hoeveelheid aan IT systemen. Voor elk werkgebied wordt vaak een apart systeem ingezet. Op deze manier is dubbel werk bijna niet te voorkomen. Dat kan efficiënter zouden wij zeggen.

Vanuit InnoMeer bieden wij totaaloplossingen voor elk onderdeel binnen uw bedrijf. Zijn er al bestaande systemen binnen uw bedrijf? Dan vinden we vaak wel een manier om daar mee te koppelen.

Contact
Vraag een demo aan

Wij laten graag zien hoe onze oplossingen voor Family Entertainment Centers kunnen toegepast worden in jouw bedrijf.

Neem contact met ons op
InnoMeer
Helperpark 280-2
9723 ZA Groningen
info@innomeer.nl
+31-634032200
© 2023 InnoMeer. - Alle rechten voorbehouden
Illustrations by Storyset